Your cart

Your cart is empty

Check out our best sellers!

Hogyan kerüld el az Air Jordan hamisítványokat: 5 tipp az eredeti cipők felismeréséhez - SneakCenter

Hogyan kerüld el az Air Jordan hamisítványokat: 5 tipp az eredeti cipők felismeréséhez

Az utóbbi időben egyre több hamis Air Jordan 1 pár lepi el a piacot. Nincs ok az aggodalomra, mert megosztunk veletek néhány hasznos tippet, hogyan különböztethetjük meg az eredeti Air Jordan 1 cipőket a hamisítványoktól.

 

A Jordan logó: Amikor összehasonlítjuk az eredeti és a hamis Air Jordan cipőket, láthatjuk, hogy a hamisítványoknál a logó helyesnek tűnhet, de mégis valami hiányzik belőle! Az eredeti cipőknél a logó mélyebben van gravírozva, míg a hamisítványoknál ez nem így van. A mintázat is fontos, az eredeti Nike cipőkön nincsenek varrásvezetők, míg a hamis cipőkön ezek gyakoriak.

Eredeti Air Jordan vs Fake - SneakCenter

 

A cipőorr: A zöld kiemelt terület mutatja azt a 3 lyukasztott lyukat, amely sokszor rossz a fake párokon.  A piros kör mutatja a fake páron lévő hibás csúcsot.

Cipőorr fake vs real - SneakCenter

A nyelv: A cipő nyelvén található Air Jordan felirat is árulkodó lehet. Ezen a hamis Jordanen, a logó teljesen alul található. Az eredeti páron van egy kis szabad hely a logó felett.

Nyelv Fake vs Real SneakCenter

A cipő sarka: Az Air Jordan 1-nek van egy kis sarki szíjja, amely a Swoosht takarja. Az eredeti cipőknél két varrás vonal látható míg a hamis Jordan 1-eseknél csak egy. Emellett a hamis cipőkön a varrás színe megegyezik a bőr színével, míg az eredetinél kontrasztosabb.

Heel SneakCenter FAke vs real

A méretcímke: A cipő belsejében található méretcímkén látható a Jordan Jumpman logó. A hamis cipőknél a címke rá van hegesztve a cipő nyelvére, míg az eredetinél a címke varrott.

Az összehasonlítás alapján könnyű felismerni a hamis Jordan cipőket, ha ismered az eredeti cipő kialakítását és részleteit. Az eredeti Nike Air Jordan 1 cipők minősége, részletei és designja kiváló, míg a hamisítványok minősége általában rosszabb.

Air jordan fake vs real SneakCenter

A SneakCenterben csak eredeti Sneakereket forgalmazunk. A webáruházunkban széles választékban találhatsz eredeti Nike cipőket, így garantáltan megtalálod azokat a cipőket, amelyek megfelelnek az ízlésednek és az igényeidnek. Ne kockáztass hamis gagyi cipőkkel, vásárolj most nálunk!

Previous post