Ügyfélszolgálat: +36 20 27 27 115

Your cart

Your cart is empty

Check out our best sellers!

Hogyan kerüld el az Air Jordan hamisítványokat: 5 tipp az eredeti cipők felismeréséhez - SneakCenter

Hogyan kerüld el az Air Jordan hamisítványokat: 5 tipp az eredeti cipők felismeréséhez

Az utóbbi időben egyre több hamis Air Jordan 1 pár lepi el a piacot. Nincs ok az aggodalomra, mert megosztunk veletek néhány hasznos tippet, hogyan különböztethetjük meg az eredeti Air Jordan 1 cipőket a hamisítványoktól.

  1. Az ár: Ha úgy érzed, hogy az Air Jordan cipő ára túl szép, hogy igaz legyen, akkor nagy valószínűséggel az is. Az eredeti Nike cipőket nem adják fillérekért, ha találsz egy ritka Air Jordan-t olyan áron, amely túl vonzó, hogy igaz legyen, akkor légy óvatos! Az alacsony árak és a sérült dobozok általában azt jelzik, hogy hamis Nike cipővel van dolgod. Online vásárlás esetén, csak megbízható kereskedőktől vásárolj! Ne feledkezz meg arról sem, hogy a használt cipők nem feltétlenül eredeti Nike cipők, így legyél körültekintő!
  2. A Jordan logó: Amikor összehasonlítjuk az eredeti és a hamis Air Jordan cipőket, láthatjuk, hogy a hamisítványoknál a logó helyesnek tűnhet, de mégis valami hiányzik belőle! Az eredeti cipőknél a logó mélyebben van gravírozva, míg a hamisítványoknál ez nem így van. A mintázat is fontos, az eredeti Nike cipőkön nincsenek varrásvezetők, míg a hamis cipőkön ezek gyakoriak.
  3. A cipő sarka: Az Air Jordan 1-nek van egy kis sarki szíjja, amely a Swoosht takarja. Az eredeti cipőknél két varrás vonal látható míg a hamis Jordan 1-eseknél csak egy. Emellett a hamis cipőkön a varrás színe megegyezik a bőr színével, míg az eredetinél kontrasztosabb.
  4. A talp: Ha közelebbről megnézzük a talpon lévő Nike logót, akkor a hamisítványon szélesebbek a betűk, és a "K " betű nincs összeérve a Swoosh végével. Ezen kívül a hamis talpán az egyes részek közötti fényes részek is nagyobbak, mint az eredetinél.
  5. A nyelv: A cipő nyelvén található fonott címke is árulkodó lehet. Az eredeti Jordan 1 cipőknél a címkén kétszer szerepel a "R" betűs védjegy jelzés, míg a hamis cipőknél csak egyszer. Emellett a címkén a francia és az angol nyelvű védjegy információk is eltérhetnek.
  6. A méretcímke: A cipő belsejében található méretcímkén látható a Jordan Jumpman logó. A hamis cipőknél a címke rá van hegesztve a cipő nyelvére, míg az eredetinél a címke varrott.

Az összehasonlítás alapján könnyű felismerni a hamis Jordan cipőket, ha ismered az eredeti cipő kialakítását és részleteit. Az eredeti Nike Air Jordan 1 cipők minősége, részletei és designja kiváló, míg a hamisítványok minősége általában rosszabb.

A SneakCenterben csak eredeti Sneakereket forgalmazunk. A webáruházunkban széles választékban találhatsz eredeti Nike cipőket, így garantáltan megtalálod azokat a cipőket, amelyek megfelelnek az ízlésednek és az igényeidnek. Ne kockáztass hamis gagyi cipőkkel, vásárolj most nálunk!

Previous post