Coșul meu

Coșul tău este momentan gol.

Consultați cele mai bune vânzări!

2024 július: legújabb sneaker droppok

2024 július: legújabb sneaker droppok

Milyen limitált sneakerek jönnek ki 2024 júliusában? Mint mindig, mi, a Sneakcenternél ebben a cikkben válaszolunk nektek erre a kérdésre. Ismét itt az ideje, hogy megnézzük, milyen exkluzív sneaker megjelenések várnak ránk ebben a hónapban.

NIKE

A Nike folytatja új megjelenésekkel, és nyárra is tartogat számunkra egy óriás droppot a Jacquemussal július elején. Nem is akármilyen cipőről beszélünk, sokak szerint a Jacquemus x Nike Air Max 1 ‘86 lehet a nyár cipője. Lássuk is, hogyan néz ki:

Jacquemus x Nike Air Max 1 ‘86 Jacquemus x Nike Air Max 1 ‘86

NEW BALANCE

A New Balance is folytatja a sorozatát néhány retro kiadással és együttműködéssel. Két új színváltozat is érkezik a New Balance 1906R-ból. Ahogy elérkezünk 2024 közepére, egyre több beszélgetés indul a "sneaker of the year" témában. Bár még bőven van idő arra, hogy a későbbiekben megjelenő kiemelt modellek is belépjenek a versenybe, egy korai esélyes a top 3 helyezésre az Action Bronson New Balance 1906R.

Action Bronson x New Balance 1906R

AIR JORDAN

Mire számíthatunk a Jordan Brandtől 2024 júliusában? Az Air Jordannek ebben a hónapban is lesz több release, amik körül várhatóan nagy lesz a hype. Várhatjuk az A Ma Maniere x Air Jordan 3-asokat két új színben is!

A Ma Maniere x Air Jordan 3 A Ma Maniere x Air Jordan 3 Black

De ez nem minden, megjelenik egy új verziója a mindenki által ismert Air Jordan 4-eseknek. A Nigel Sylvester x Air Jordan 4 Remix Bike Air július vége felé droppol, kicsivel alacsonyabb verzióban, mint a hagyományos 4-esek.

Nigel Sylvester x Air Jordan 4 Remix Bike Air

És még mindig nincs vége! Az év leghypeoltabb Jordan 4-ese is droppolni készül! Igen, jól hallottad, július vége felé megjelenik a Jordan 4 Smoke Grey, legalábbis a pletykák szerint! Ez biztosan best seller lesz! Befektetők figyelem!

Jordan 4 Smoke Grey

ADIDAS

Az adidasnál napirenden van a Sporty & Rich-csel való sikeres együttműködés folytatása, bár valószínűleg csak amerikai dropra számíthatunk. Ezen túlmenően a pletykák szerint a Wales Bonner kollekció is frissül majd.

Adidas Sneaker 1 Adidas Sneaker 2 Adidas Sneaker 3

Egyéb Megjelenések

Egy új Travis Jumpman-ra is számíthatunk! Sokan emlegetik, hogy droppolni fog a Taupe Haze színállás, bár legyártották őket, de a valós drop date még nincs megerősítve az amerikai márka által.

Travis Jumpman Taupe Haze

Ezen túl több sneaker is le van gyártva óriási hype-pal mögötte, de még nem tudunk pontos dátumot a Nike-tól. Köztük egy új Air Jordan 1 Low Travis, a híres Dunk High Wu Tang, és rengeteg más.

Maradj velünk, és ne maradj le semmiről!

Anterior
Ca urmare a