Kosaram

A kosarad jelenleg üres.

Csekkold le a Best Sellereket!

sneaker cleaning tricks and tipps

10 otthoni módszer sneaker tisztításhoz

Kevés gyönyörűbb dolgot tudunk elképzelni, mint egy makulátlanra tisztított, limitált sneaker, de nem mindig könnyű eltávolítani a napközben felgyűlő szennyeződéseket. Hoztunk most ezért nektek 10 otthon is könnyen kipróbálható trükköt, amivel sokkal egyszerűbb lesz megszabadulni a cipőre gyűlt foltoktól. Kezdjük is!

1. A fogkrém nem csak arra jó, amire eddig használtad
A fogkrém nem csak a fogak tisztán tartására lehet alkalmas. Enyhe csiszoló tulajdonságai kiváló folteltávolítóvá teszik, ami a sneakereknél is remekül alkalmazható. Kend be a foltot egy kis fogkrémmel, súrold meg egy puha kefével és láss csodát.

2. Pörgessük fel a folyamatokat!
Indulás előtt vetted észre, hogy muszáj lenne letakarítani a cipőd, de már alig van rá időd? Kezd gyorsan valamelyik praktikánkkal, aztán elő a hajszárítóval, kapcsold alacsony fokozatra és mehet a villám kezelés. Így nemcsak gyorsabban megszárad a cipő, de segít megőrizni a formáját is.

3. Én: kopásnyomokat nem tudok eltávolítani - Körömlakklemosó: Fogd meg a söröm
A kopásnyomok kellemetlenek lehetnek, és akár az egész outfitet tönkre tehetik, de a körömlakklemosó sok esetben a segítségedre siethet. Kenj egy keveset egy rongyra, és óvatosan dörzsöld le a bosszantó foltokat.

4. A lábszag elleni csodafegyver: szódabikarbóna
A szódabikarbóna egy igazi varázspor, ha tisztításról van szó. Szórd a cipőd belsejébe, hogy felszívja a szagokat és a nedvességet, így friss és száraz lesz, legyen szó Adidasról, Nikeról vagy bármely más sneakerről.

5. Citrom és só: Természetes megoldás a fehér sneakerekhez
A fehér cipők esetében a citromlé és a só keveréke csodákra képes. A citrom savassága segít lebontani a foltokat, míg a só enyhe csiszoló hatást fejt ki.

6. Fogkefe a sunyi foltok ellen
A fogkrém után a fogkefe is előkerül, mivel a cipőtisztításban is sokoldalú eszköz. Használhatod például arra, hogy elérd a szűk helyeket és a bonyolult részleteket, amelyeket egy nagyobb kefe esetleg kihagyna.

7. Az ultimate Game-Changer: Szappan a textilcipőkhöz
A szövetcipők különleges ápolást igényelnek, viszont az enyhe mosogatószer és víz keveréke hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy az anyagot veszélyeztetné. Kezd kevés mosószerrel és vigyázz a víz mennyiségével is, ne áztasd el feleslegesen kedvenc sneakered!



8. Zokni nélkül voltál bulizni? Nem kell kidobnod a szebb napokat is látott sneakered!
Az ecet természetes szagtalanító és folteltávolító. Ha összeszedted magad a másnaposságok közepette annyira, hogy megmozdulj, húzz kesztyűt, szerezz be egy kis ecetet, keverd össze vízzel, és egy ronggyal töröld át sneakered, így az friss illatú és tiszta lesz.

9. Rágógumi eltávolítás? Irány a fagyasztó!
A ragadós helyzeteket, például a cipőre ragadt rágógumit úgy oldhatod meg, ha a balesetet szenvedett cipőt a fagyasztóba teszed. Miután lefagyasztottad, a rágógumi könnyen lekaparható anélkül, hogy a sneakernek bármi baja esne, de mielőtt felvennéd, lehet, hogy érdemes várni vele pár órát…

10. Újságpapír a nedvesség felszívására
Tisztítás után tömd ki sneakered újságpapírral, hogy felszívja a maradék nedvességet. Ez az egyszerű trükk segít megőrizni a cipő formáját, és megakadályozza a kellemetlen szagokat.

Előző
Következő