Ügyfélszolgálat: +36 30 166 03 08

Kosaram

A kosarad jelenleg üres.

Csekkold le a Best Sellereket!

Debrecen legextrább Sneaker Boltja!

Kálvin Tér 4.
4026 Debrecen

Limitált kiadások

Te is eredeti és exkluzív sneakerekre vágysz? Akkor a SneakCenterben a helyed! Azon dolgozunk, hogy a legjobb sneakereket kínáljuk, beleértve a Nike Dunk és Air Jordan modelleket, valamint más nehezen megtalálható cipőket is.

Kizárólag Eredeti

Üzletünkben és webshopunkban is, szakemberek által ellenőrzött termékek találhatóak, ezért garantáljuk, hogy vásárlóink csakis 100%-ban új és eredeti sneakereket kapnak.

MI AZ A SNEAKCENTER?

Minden egy sráccal kezdődött, akinek első munkahelye a Nike egyik üzlete volt. Itt sokszor hallotta, hogy a vásárlók olyan modellekről érdeklődnek, amik sosem voltak készleten. Mások pedig, reggelente már nyitás előtt, órákon keresztül álltak sorban a bolt elött. A kíváncsiság arra ösztönözte, hogy elmerüljön az exkluzív cipők világában, és fokozatosan fedezze fel, hogyan szerezheti be a legkeresettebb párokat.

Az első fizetéséből vett egy Air Jordan 1 High UNC-t. Nem tudta, hogy ez a cipő mennyire értékes, csak beleszeretett első látásra. Később rájött, hogy milyen nagy sztori volt ez az életében, amikor a haverok mondták, hogy egy 150.000 forintos cipő van a lábán! Ettől kezdve megszállott lett, elkezdett cipőket gyűjteni és árulni.

Kezdetben egy álnév mögé bújva merült el ebben a világban, mivel nem akarta, hogy a Sneakerek újraértékesítése miatt nehézségei legyenek a Nike-nál végzett munkájában. Így született meg Diego Simon. Azonban az érdeklődése és szenvedélye olyannyira megnőtt, hogy úgy döntött, otthagyja a munkáját és saját boltot indít, ahol végre kínálja a vásárlóknak a legexkluzívabb cipőket.

Ma a boltunk ennek az álomnak az eredménye. Azon dolgozunk, hogy a legjobb sneakereket kínáljuk, beleértve a Nike Dunk és Air Jordan modelleket, valamint más nehezen megtalálható cipőket is. A Sneakerek mindegyikét gondosan ellenőrizzük, és biztosítjuk, hogy kizárólag eredeti termékekkel szolgáljunk nektek. Az elmúlt években jelentős növekedést értünk el, amit az is mutat, hogy már raktáraink vannak Spanyolországban, Hollandiában és Magyarországon is, hogy minél több emberhez juttathassuk el a legújabb Sneaker trendeket.

Vásárlóink

LÁTOGASS EL HOZZÁNK!

Kálvin Tér 4. Debrecen

H-P: 10:00–12:00, 13:00–19:00
Sz-V: 10:00–12:00, 13:00–18:00

“Nagyon jó a hely, kedves, segítőkész emberek vannak és a kínálat is nagyon jó. Mindenkinek ajánlani tudom!”

– Petőházi Márton

“Szép a hely. exclusive cipők vannak!
Aranyos és segitőkész a kiszolgálás. :)
Bátran ajánlom mindenkinek ! :)”

– Patrik Bíró

“Nike,adidas a legjobb helyen Debrecenben. Kiszolgálás is megfelelő, aranyosak a lányok! :)”

– Nóra Vaszicsku

“Kedves kiszolgálás, minden kérdésre megkaptam a választ. Elégedett vagyok nagyon :)”

– Edit Oláh

“Legnagyobb bolt Debrecenbe, csak ajánlani tudom!.”

– Klaudia Kiss