Kosaram

A kosarad jelenleg üres.

Csekkold le a Best Sellereket!

A sneaker és streetwear kultúra tökéletes találkozása

A sneaker és streetwear kultúra tökéletes találkozása

Láttad már a holland streetwear márka és a Nike remekül sikerült kollaborációját? A Patta x Nike Air Max 1-et az amszterdami székhelyű márka és az Air Max közösség közötti autentikus kapcsolat ihlette. Az együttműködés az eredeti Air Max 1 sziluettből merít, és egy új hullámmintával, valamint a külső oldalán elöl található mini Swoosh-sal egészíti ki, míg a Patta logója a nyelven és a sneaker belső részén jelenik meg.

A hullámok és a sneaker díszítése tematikus utalások a kulturális változásokra és arra a tartós befolyásra, amit a Patta a nagyobb közösségre és az iparágra gyakorolt. Fekete tulajdonú, független vállalkozásként, amely több mint 17 éve Amszterdamban működik, a Patta nem csak az utcai és sportruházatra gyakorolt befolyása miatt alakított ki hatalmas követőbázist, hanem a Patta Running Team révén megragadta a lehetőséget, hogy új területeket teremtsen, ahol a fiatalok lehetőséget kaphatnak a kapcsolódásra.
Nemrég megalapították a Patta Alapítványt is a fiatalok kulturális oktatásának és a feltörekvő vállalkozók támogatására. A cél és a termék e szellemiségén és egyesülésén keresztül alakult ki a Patta x Nike kapcsolat, és született ez az új fejezet.
A „The Next Wave” egy teljesen új színváltozatot is bemutatott, amely egy „Dark Russett” néven ismertetett barna bőrt tartalmaz a „Metallic Silver” háló, a bordó bélés és a világoskék részletek mellett. A kampányképek több színváltozatot is felidéznek, amely a Wave aláírás mintáját másolja egy tónusos fehér kivitelben. Az új kiadást az afrikai közmondás „Each One Teach One” (Mindenki tanít valakit) inspirálta, támogatva a Patta törekvését, hogy globális közösséget hozzon létre. E cél előmozdítása érdekében a Patta egy kétnapos mentorcserét is indít a Nike SHAPA Soweto közösségi központjában, Johannesburgban.
A közös cipő- és mentorprogram elindításakor Gee Schmidt, a Patta társalapítója elmondta: "Számunkra az elégedettséget az jelenti, hogy a termékfejlesztés eszközként szolgál a közösségünkkel való mélyebb kapcsolatteremtéshez. Üzletünket egy kollektíva építette, mind fizikailag, mind szellemileg, és a sikert úgy érjük el, hogy a közösségünk szövetét ünnepeljük, és minden egyes induláskor együttműködünk velük.”
„The Next Wave” cipőt az amerikai Shaniqua Jarvis fotós által készített kampányban örökítették meg, amelyben számos kreatív alkotó, köztük a New York-i grillkészítő Eddie Plein, Aya Brown illusztrátor, DJ DBNGogo és Wireless G vállalkozó szerepel.
Webshopunkon megjelenése óta elérhető 6 különböző színállásban, további limitált Nike Air Force 1 kollaborációk mellett:
Előző