Kosaram

A kosarad jelenleg üres.

Csekkold le a Best Sellereket!

Friss klasszikus: Supreme x Nike Air Force 1 Mid

Friss klasszikus: Supreme x Nike Air Force 1 Mid

A Nike újabb hype sneakert dobott piacra. A new yorki utcákon legendássá váló Nike Air Force 1-esek közül a Mid verziót is kihozták a szintén new yorki székhelyű streetwear márka, azaz a Supreme box logójával ellátott kiadásban is. Természetesen ezt a sneakert is tőlünk húzhatjátok be először Magyarországon! Most pedig 2 percben összefoglaltuk Nektek, hogy mit érdemes tudni a megjelenésről!

supreme nike air force 1 mid
A korábbi, nyáron megjelenő hírek után, miszerint a Supreme bővíti sneaker partnerségét a Nike-val, a streetwear márka hivatalosan is bejelentette a 2024-es őszi/téli szezonra szánt megjelenést. A Supreme először a teljes kollekcióját felölelő lookbookjában mutatta be a modellt, ezzel megerősítve az egyedi Air Force 1 Mid hivatalos megjelenési dátumát.
supreme nike air force 1 mid

A Supreme és a Nike már régóta működik együtt. Több mint egy évtizeddel ezelőtt a Nike piacra dobta az első vászonborítású és gumitalpú Air Force 1 Low cipőket. Azóta több más változatot is kiadtak az AF1-ből, köztük a markánsan logózott AF1 High-t, az NBA csapatok logóival borított AF1 Mid-et és az idén kizárólag Kínában megjelent AF1 Low kiadást. Most, a közelgő FW24 kollekció részeként, a Supreme hivatalosan is kiad két pár AF1 Mid cipőt klasszikus fehér és fekete színben.

Úgy tűnik, hogy az alap modell a „staple” kezelést kapja, amely teljesen fehér vagy fekete változatban érkezik, a saroknál a jellegzetes Supreme doboz-logóval. A cipő teljesen szemcsés bőrfelsőrésszel készül, perforált bőrből készült orrpanellel és plüss béléssel. Továbbá co-branded talpbetét, fűző, nyelvcímke, belső talp és hímzett logók találhatók az az őszi megjelenésen.
supreme nike air force 1 mid
A Supreme x Nike Air Force 1 Mid globális megjelenésére augusztus 29-én került sor a streetwear márka weboldalán, amerikai idő szerint 11:00 órakor, és augusztus 31-én Ázsiában. A mi polcainkon pedig már szeptember 14. óta megtaláljátok őket!
Előző
Következő