Kosaram

A kosarad jelenleg üres.

Csekkold le a Best Sellereket!

Yeezy, Adidas, Kanye West, van visszaút a szakítás után? - SneakCenter

Yeezy, Adidas, Kanye West, van visszaút a szakítás után?

Sziasztok Sneakerheadek!

Biztosan hallottatok már a hírt, hogy a Yeezy csapat és az Adidas szakítottak. Na de mi van most, hogy a szakítás után már majdnem egy éve eltelt? Nos, az Adidas nem találta még meg az útját a pénzügyi újrarendezkedéshez, és állítólag $500 millió értékű, meg nem tudott Yeezy termékkel bír. Még azt is hallottuk, hogy a két fél talán összejön, mint az exek, akik újra és újra próbálkoznak.

Na de mi is történt? Kanye egy adásban azt állította, hogy "antiszemita dolgokat is mondhatok, és az adidas nem dobhat ki engem". A nyilvános felháborodás, amely magában foglalt egy Change.org petíciót is, amelynek több mint 160 000 aláírása volt, késztette az adidas-t arra, hogy cselekedjen, és kijelentette, hogy "a vállalat döntéseket hozott Ye-partnersége azonnali megszüntetéséről".

Kanye West az adidas "aranygyereke" volt, és hatalmas bevételt termelt a márkának, így a kirúgás utáni hónapokban érthető volt az emberekben felmerülő kérdés, hogy mi történik majd a Yeezy-vel. Ki tudja, lehet, hogy hamarosan újra Yeezy-ket fogunk látni a piacon.

Addig is, hadd mondjuk el, hogy a mi boltunkban mindig van hely a Yeezy-knek! Nálunk mindig megtalálod a legfrissebb darabokat, a legklasszabb színeket és legjobb árakon! A Yeezy Foam-okat szeretnéd? A klasszikus 350-eseket? Az 500-asokat, vagy talán a 700-asokat? És ne feledkezzünk el a divatos Yeezy papucsokról sem!

Úgyhogy gyere be hozzánk és nézd meg a Yeezy kínálatunkat. Talán elgondolkodsz azon, hogy a Yeezy és az Adidas újra összeáll, de addig is mi itt vagyunk, hogy neked szállítsuk a legmenőbb Yeezy cipőket.

Találkozunk a boltban!
SneakCenter Csapata

Következő